Aluminium

Aluminium is een hoogwaardig non-ferro metaal met een ruim aanbod aan profielsoorten en bouwsystemen. Deze metaalsoort, licht in gewicht, heeft een hoge mate van stijfheid, waardoor er allerlei professionele constructies van gemaakt kunnen worden. Vanwege de blanke schone glans en de corrosiebestendigheid, waardoor onderhoud na enkele bewerkingen tot een minimum beperkt blijft, wordt aluminium veel als design- en afwerkmateriaal gebruikt zowel voor het binnen- als buiteninterieur.

In het laatste geval is het raadzaam het aluminium te laten behandelen met een anodisatielaag. Dit ter bescherming en afwerking.

Wij gebruiken o.a. aluminium traanplaatvloeren met diverse designs. Deze vloerplaten worden vanwege de mooie diverse designs en uitstraling ook vaak als decoratieve wandplaten gebruikt. Bijvoorbeeld aluminium traanplaten.

Aluminium is er in vele soorten :
Platen / Designplaten / Golfplaten / Traanplaten / Ronde buis / Vierkante buis / Rechthoekige buis / Platstaf / Rondstaf / Vierkantstaf / Zeskantstaf / L-, T-, U- en Z-profielen.

Aluminium trappen, traptreden, opvangplaat, inklapbare rijplaat en ALU Cones voor de foyer van theater De Kampanje, ALU frames + handvat

ISOLAS  B.V.  

Kunnen wij u van dienst zijn?

Bel  075-6141844

of mail naar  : info@isolas.nl