Aanrijdbeveiliging in RVS (bijv. foodindustrie)

RVS is bij uitstek geschikt voor gebruik bij voedingswaren van allerlei aard. Er bestaat geen twijfel over het gemak waarmee dit materiaal kan worden gereinigd en dat van zichzelf vrijwel geen stoffen afscheidt die ingrediënten en voedingsmiddelen kunnen besmetten. Het metaal heeft zich bewezen als een belangrijk gereedschap ter vermijding van risico's met betrekking tot voedselvergiftiging, voedselbereiding en voedseldistributie. 

De belangrijkste voordelen van het gebruik van RVS in vergelijking met andere materialen voor voedselverwerkingsapparatuur zijn:
- de mechanische sterkte;
- de gemakkelijke bewerkbaarheid;
- inerte oppervlakken die niet worden aangetast tijdens bedrijf;
- makkelijk te reinigen.

Isolas is een betrouwbare partner in het maken, leveren en monteren van allerlei soorten RVS-aanrijdbeveiligingen. Rond of vierkant, RVS-omkappingen om palen, superplint, er is heel veel mogelijk om uw foodverwerkende industrie te verbeteren op het gebied van hygiene. Alles kunnen wij voor u op maat maken, ongeacht korte of lange lengtes. Voor onze food-verwerkende klanten hebben wij al vele meters RVS aanrijdbeveiligingen gemaakt en naar volle tevredenheid. Hoe kunnen wij uw (food- of niet food-verwerkende) fabriek voorzien van RVS aanrijdbeveiligingen? Wij horen het graag!

Aanrijdbeveiliging in Staal

Natuurlijk is het ook mogelijk uw aanrijdbeveiligingen van Staal te maken, eventueel aangevuld met een oppervlaktebehandeling. (bijvoorbeeld galvaniseren of coaten) 

Een aantal voorbeelden van aanrijdbeveiligingen, kolombescherming, kabelgootbescherming etc. :

            RVS  Ruit aanrijdbeveiliging
 

   RVS  Ronde aanrijdbeveiliging 

   RVS Vierkante aanrijdbeveiliging

 

   RVS  Superplint - aanrijdbeveiliging
 

    RVS  Omkappingen

ISOLAS  B.V.  

Kunnen wij u van dienst zijn?

Bel  075-6141844

of mail naar  : info@isolas.nl

 

ZOMERVAKANTIE  

Wij zijn gesloten van : 

22-7  t/m  9-8-2024

Vanaf maandag 12-8-2024  staan wij weer klaar voor u !