Isolas kan nu t/m 6-duims buis Orbitaal Lassen !

29-07-2018

Orbitaal lassen bij Isolas nog meer uitgebreid

Wij hebben het afgelopen jaar al heel wat meters buis orbitaal gelast. Niet alleen wij zijn hierover zeer enthousiast, maar onze klanten zijn ook zeer tevreden over de kwaliteit. Daarom hebben wij dit onderdeel uitgebreid en kunnen wij binnenkort ook t/m 6-duims buis lassen.  Kunnen wij u ook van dienst zijn?

 

Perfect gladde pijpverbindingen voor o.a. Food & Industrie !

Orbitaal lassen is een lasproces waarbij pijpverbindingen doormiddel van een geautomatiseerd TIG-lasproces worden gemaakt. Orbitaal lassen gebeurt in een rechte baan rondom een buis en wordt gebruikt voor lasverbindingen die zeer nauwkeurig zijn en toch snel moeten worden gemaakt. Orbitaal lassen is geschikt voor ronde buizen, leidingen en een groot aantal ronde objecten die daaraan verbonden kunnen worden zoals flenzen.

20170613_114441_klein.jpg?nc=10                        Orbitaal lassen : filmpje

Orbitaal lassen heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere lasprocessen. Het belangrijkste voordeel is dat de kwaliteit van de lassen die met een orbitaalsysteem zijn gelegd zeer hoog is. De doorlas is perfect waardoor buizen en leidingen die doormiddel van dit lassysteem met elkaar zijn verbonden ook geschikt zijn voor de zuivelindustrie. Ook voor de farmacie en de halfgeleider industrie is dit lasproces zeer geschikt omdat de kwaliteitseisen aan lassen daar heel hoog zijn.

Voorbeelden orbitaal lassen