Maart & April 2020

30-04-2020

Wieldwingers

Maart begon voor ons net als alle maanden ervoor : reparaties, beugels, frames, noem maar op. 'Business as usual'. Ook toen de 'intelligente lockdown' werd geintroduceerd, zijn wij zoveel mogelijk doorgegaan met onze klanten van dienst te zijn: de foodindustrie, de (petrochemische-)industrie en diverse andere bedrijven. Hieronder ziet u wat wij o.a. toch weer hebben kunnen afleveren bij onze klanten  : 

RVS plaatwerk keuken

Voor een heel mooi hotel-restaurant in Amsterdam mochten wij RVS plaatwerk aanbrengen in hun keuken. Als je goed kijkt, zie je dat de middelste tafel is gesplitst in een RVS gedeelte en een tegel gedeelte. Erg mooi en praktisch, maar toch is het authentieke bewaard gebleven. Onze klant was erg tevreden met het resultaat.... en wij ook ! 

Wieldwingers voor laadstations en docks

Je ziet ze wel meer bij bedrijven, maar ook zo mooi, sterk en strak ?

Katrollen en UNP beugels

Zwaar geschut. Ook dit vinden wij leuk en apart werk! 

Werkplekafscherming Plexiglas met RVS afgewerkt + RVS leuningen

RVS Rijwielbijzethekken + RVS lekbakken

Misschien heeft u ze al vaker bij ons zien voorbijkomen, de RVS rijwielbijzethekken. Mooi en praktisch als openbaar straatmeubilair. Gebruik ze vooral, zodat uw fiets/brommer/scootmobiel netjes vastgezet kan worden. De RVS lekbakken maken wij in vele maten en soorten, alles kan op maat gemaakt worden! En ook nog een RVS frame/kar om e.e.a. netjes in op te bergen.