Nieuwbouw hal

28-05-2021

        

Voor de nieuwbouw hal van onze klant, waar ook weer groente en fruit bewerkt en verpakt gaan worden, hebben wij diverse onderdelen gemaakt in Staal en RVS. We zijn zo'n beetje begonnen in november 2020 en zijn inmiddels in het laatste stadium van het project beland. Hieronder geven wij een impressie van dit mooie project.     

Trap in 2 delen

De dubbele trap is gemaakt van Staal en daarna verzinkt. 

Diverse trappen

Een trap van de verdieping naar het dak. Een trap vanaf het installatiedak naar het hoofddak en een trap naar het installatieplafond. Prefab vele onderdelen maken, passen en meten, in elkaar en dan naar de verzinkerij. En dan als laatste alles plaatsen, met zelfs mooie uitzichten! 

RVS aanrijdbeveiliging "Ruitvorm"

Altijd belangrijk in een productiehal : aanrijdbeveiligingen. Logistiek gezien zijn er altijd veel bewegingen in zo'n hal, waardoor de kans op schade aan muren groot is. Dan is het aanbrengen van aanrijdbeveiligingen een slimme en mooie oplossing; deze kunnen per lengte altijd weer vervangen worden. 

RVS Superplint

Wij hebben ook een hoge RVS superplint gemaakt voor in de hal, welke na plaatsing volgestort werd met beton. Een mooie en solide oplossing langs de muren!

Wieldwingers tbv laadperron + hekwerk bij laadkuil

Het maken van deze wieldwingers : constructies in staal maken, walsen, daarna verzinken. Na het plaatsen zijn deze wieldwingers volgestort met beton en zien ze er mooi vlak en sterk uit. Het hekwerk is ook van staal gemaakt en daarna gegalvaniseerd. Zoals u kunt zien hebben deze ook een mooie lichte ronding. 

Trapbordes en railing naar watertank

Zo, afgelopen week is tussendoor dit trapbordes gemaakt en weggebracht naar de verzinkerij. Vandaag is het bordes ook daadwerkelijk geplaatst, bovenop de nieuwe hal. Samen met die mooie blauwe lucht is het toch wel een plaatje geworden.... toch?