Tankplaat 8 nieuw

31-05-2021

      

Zelfs de vogels houden van ons werk.... 

De afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt aan tankplaat 8: het vernieuwen, aansluiten van allerlei leidingen en wat er allemaal nog bij komt kijken. Heel veel voorbereidend werk in onze werkplaats, maar ook veel las- & monteerwerk bij de klant zelf. Een flinke klus die veel oplossingsvermogen en flexibiliteit vraagt, maar vooral : kennis en kwaliteit - en daar staat Isolas altijd voor! Om u een idee te geven wat er zoal voorbij komt, hieronder een impressie.

Verbindingen tussen de tanks

Voor deze verbindingen tussen de tanks hebben wij vele meters buizen, flenzen, beugels en constructies gelast en geplaatst. Het Orbitaal lassen komt dan heel goed van pas!

Voorbereidend werk....

Leidingwerk op grote hoogte....

Gelukkig een mooie zomerse dag waarop we gepland hebben om diverse leidingen naar grote hoogte te laten hijsen en ze dan te lassen en te monteren. Mooie samenwerking met de firma Houniet, die ervoor zorgde dat de leidingen keurig op grote hoogte werden afgeleverd!  

Tankplaat 8 - de buitenkant

Zoals u kunt zien hebben wij o.a. veel werk verricht aan de buitenkant van nieuwe Tankplaat 8. Het is tot nu toe een zeer mooi project geweest waar wij altijd met veel plezier aan hebben gewerkt! 

Panoramaview Tankplaat 8

Als toegift : de bewoners van Tankplaat 8.....